A avut loc prima interpelare PNL a anului 2021 și nu a fost deloc discretă.

Deputatul PNL de Cluj, Radu Moisin, a dat de pământ cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, cerând explicații în legătură cu schimbarea managerilor instituțiilor medicale, în plină criză pandemică.

„Astăzi (n.r. ieri, 11 ianuarie 2021) am depus primele întrebări adresate membrilor administrației publice centrale, conform atributului fundamental de control parlamentar.

Îmi propun să devin unul dintre cei mai activi parlamentari, în slujba cetățenilor, chiar și cu riscul inevitabil de a deranja sau supăra titularii puterii executive.

Cele două întrebări se referă la măsuri concrete luate de unii membri ai Guvernului (…) n.r. referitor la modul de revocare și numire în funcție a managerilor de spitale în plină criză sanitară”, a transmis Radu Moisin.

Deputatul de Cluj a subliniat că Vlad Voiculescu a decis revocarea din funcția de manager al unei institutii medicale doar în cazul lui Petru Șușcă.

” (…) nu am putut identifica alte cazuri de manageri de spitale revocați de la preluarea mandatului dumneavoastră”, a transmis deputatul de Cluj, Radu Moisin.

Radu Moisin cere explicații și de la Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, în legătură cu eliminarea de pe piaţă a măștilor de protecţie neconforme.

Citește și Ce le transmite Barna directorilor care se tem să fie înlocuiți

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here