Procurorii DNA au avut o primă reacție după decizia Curții Constituționale care a admis, miercuri, sesizarea Guvernului privind un conflict juridic de natură constituţională între ministrul Justiţiei şi preşedintele Klaus Iohannis şi între Guvern şi preşedinte, ca urmare a respingerii de către şeful statului a cererii de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

În contextul discuțiilor generate de comunicatul emis de Curtea Constituțională a României (CCR) la data de 30 mai 2018, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită punctul de vedere exprimat de procurorii D.N.A

 „Este momentul să tragem un semnal de alarmă și să ne exprimăm îngrijorarea față de potențiala afectare a statutului de independență a procurorilor, care reprezintă o premisă esențială a luptei împotriva corupției. Fără garanțiile legale existente în prezent, lupta împotriva corupției nu ar fi fost posibilă, iar pierderea acestor garanții riscă să afecteze grav investigațiile desfășurate de procurorii anticorupție”, se arată în comunicat.

1 COMENTARIU

  1. DNA-ul trebuie desfiinţat. Procurorii de-acolo se cred cei mai deştepţi! Nici vorba! Tot felul de seralişti şi ff-işti cu tot felul de combinaţii! Numai anicorpuţie nu fac!….şi Doamne câţi bani cheltuie de-a moaka fără să dea nicio socoteală, nimănui!
    Oare unde se cred?……peste Dumnezeu? Să fie ei procurorii procurorilor??? Rahat pe băţ!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here