Pocol Costică a reușit ani buni să se eschiveze de la orice urmărire penală și orice cerere de a demola spațiile ilegale. Dacă asta nu era îndeajuns, el în continuare face bani de pe spațiile pe care le închiriază firmelor. Acum ceva ani, în centrul Clujului, sub nasul primăriei, au fost ridicate clădiri ilegale. Vecini au făcut numeroase sesizări împotriva construcților, dar primăria a fost surdă plângerilor aduse, lăsând clădirile să fie în continuare construite ilegal. Până în ziua de azi aceste clădiri nu au fost demolate și în incinta lor funcționează ilegal agenți economici. Primăria este în continuare oarbă la acest aspect!

Materialul integral îl puteți citi în ediția tipărită a săptămânalului de investigații Gazeta de Cluj. Noul număr îl găsiți de sâmbătă 27 martie la orice punct de difuzare a presei.

2 COMENTARII

  1. Dacă in acest moment dorești un orar de funcțiionare de la primărie trebuie sa autorizația de la Pompieri alt fel ți se blochează activitatea și ți se refuza orarul de funcționare. As vrea sa știu dacă tot suntem in țara isteriei autorizării la pompieri aceste magazine au aceasta autorizație ?

    • Nu doamna, NU! N-au orar si nici nu le trebuie, pt. ca nu-i contoleaza NIMENI! D-au spaga aferenta si isi vad de treaba. Piticu’ tre sa „cotizeze” la Centru si sa mai „puna ceva” deoparte pentru viitoarea „configuratie politica” care se va materializa in toamna. Ce nu-i clar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here