Emil Boc a declarat în ședința de consiliu local că administrația pe care o conduce a câștigat procesul de 2 milioane de euro pe care îl avea cu dezvoltatorul imobiliar Sile Puscaș.

„Am câștigat procesul cu lărgirea de la Platinia. Tineți minte că ne-a cerut 2 milioane de euro, echipele de la juridic au câștigat definitiv procesul. După ce prima dată au spus că dau gratis să-și facă mall-ul, după au cerut 2 milioane de euro. Colegii mei au fost în instanță 2 ani de zile hărțuiți, dar dreptatea e de partea adevărului”, a declarat edilul Emil Boc. 

Potrivit dosarului, Puscaș a reclamat că a fost obligat de administrația clujeană să doneze o parte din teren pentru ca strada de lângă mall-ul Platinia să poată fi lărgită. Ulterior, după ce a semnat actul de docnație și proiectul a fost terminat, omul de afaceri a cerut administrației locale 2 milioane de lei cu titlu de despăgubiri pentru terenul donat.

„La Platinia cere 2 milioane de euro după ce noi i-am aprobat să construiască Platinia, doar dacă donează terenul pentru a se face lărgirea drumului. El și-a făcut Platinia, și-a pus bănuții în buzunar și acum nu mai recunoaște că a donat la Primărie terenul. Plătiți și acum din nou. În loc să spună mulțumesc și că lărgirea va ajuta acel complex. Pe mine mă enervează atitudinea investitorului, acea lărgire mai mult va pune în valoare complexul lui. Va fi o zonă mult mai aerisită, mai largă. Se va crea o piațetă și, în loc să mulțumească orașului pentru că se va crea un spor de atractivitate, el spune că mai vrea 2 milioane de euro din banii clujenilor, că s-a răzgândit, nu mai vrea să doneze”, a spus Boc, în noiembrie 2021. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here