Administrația locală clujeană pregătește lărgirea tronsonului Calea Moților – Calea Mănăștur, iar pentru realizarea proiectului a fost aprobat planul de exproprieri. Coridorul de expropriere este aferent lucrării de utilitate publică de interes local la obiectivul de investiții „Modernizare Calea Moților-Calea Mănăștur-strada Uzinei Electrice-strada Oțetului-strada Mărginașă”.

Consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre ce prevede declanșarea exproprierilor pentru cauză de utilitate publică de interes local, a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul obiectivului de investiții „Modernizare Calea Moților – Calea Mănăștur – Strada Uzinei Electrice – strada Oțetului – strada Mărginașă”.

Municipiului Cluj-Napoca alocă din bugetul local suma de 9.266.131 lei, reprezentând valoarea aferentă despăgubirilor individuale. Conform planului topografic, lucrarea se întinde pe o suprafață de 40.551 mp și se suprapune peste un număr total de 48 de imobile, din care în domeniul privat sunt 25 imobile, iar în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca sunt 23 de imobile. Evaluarea imobiliară a fost efectuată de către SC Mondev Real Estate SRL.

Valoarea totală a proiectului „Modernizare Calea Moților-Calea Mănăștur-strada Uzinei Electrice-strada Oțetului-strada Mărginașă” este de 54.328.940,68 lei (cu TVA), bani proveniți din bugetul local și din alte surse. Durata de realizare a lucrărilor este de doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here