Foto: Asociatia Pro Infrastructura

Deputatul USR, Radu Molnar, este convis că administrația PNL din Cluj-Napoca ignoră sistematic specialiștii și profesioniștii cu privire la construirea celui de-al doilea metrou din țară.

Parlamentarul a afirmat că fiecare acțiune a conducerii liberale are ca scop doar imaginea publică.

„(…)Dar ea funcționează până la un punct, căci iluzia se risipește când trebuie să confirmi cu fapte. Ori lipsa unei școli noi, lipsa podurilor renovate, traficul infernal sau inutilitatea gropii de gunoi de milioane de euro ne demonstrează că împăratul este gol. Eu zic încă de la începutul anului că metroul nu se va face, însă dacă atunci credeam doar eu, acum devine evident pentru tot mai multă lume. Și asta pentru că administrația clujeană a uitat complet care este scopul metroului și face totul posibil să se autosaboteze”, a scris Molnar pe grupul de pe Facebook, Clujul Civic.

Totodată, deputatul USR a mai precizat că mega-proiectul va face ca în următorii 10 ani să nu se mai întâmple nimic major în Cluj-Napoca, iar odată cu demarările lucrărilor nu vor mai exista resurse financiare sau umane pentru nimic altceva.

„Știind că problema principală e ieșirea spre Florești, cum să iei decizia ca primele stații construite să fie doar în Cluj-Napoca? Asta ar însemna că timp de 10 ani să se lucreze doar la metrou, lăsând să se acutizeze cea mai aglomerata ruta a județului! (…) Iar proiecte alternative de tipul tramvaiului, ar fi date uitării.

Traficul infernal care ne afectează pe toți cei din Cluj-Napoca este o problemă reală și stringentă. Dar soluția nu este visul glorios al lui Emil Boc! Dar sunt convins că nu vom ajunge acolo, pentru că administrația PNL nu e destul de capabilă să treacă de faza de licitație, nici vorbă de execuția lucrărilor”, a conchis deputatul Radu Molnar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here