Primaria Cluj-Napoca va fi obligata sa reia licitatia pentru curatarea strazilor(salubrizarea stradala) si deszapezire dupa ce judecatorii de la Curtea de Apel Cluj le-au respins apelul fata de decizia CNSC. Astfel, oficialii municipalitatii sunt la „a N-a” licitatie esuata, de aceasta data fiind una de 30 de milioane de euro.

Licitaţiile care arată incompetenţa Primăriei municipiului Cluj-Napoca

CON-A demarează a treia oară lucrările la Sala Polivalentă

Oficialii Consilului National de Solutionare a Contestatiilor(CNSC) au admis contestatiile societatilor Rosal si Bratner, „favoritii” contractelor de acest gen din municipiul Cluj-Napoca, iar produra a fost anulata. Magistratii CA Cluj nu au facut decat sa confirme aceasta ipoteza. Culmea este ca decizia CA Cluj pare sa duca licitatia de 30 de milioane de euro intr-o zona „gri” spre a fi castigata de Rosal si Bratner, care isi impart „frateste” piata de salubritate din judetul Cluj si marele contracte din acest domeniu. Cu toate acestea, daca luam in calcul precedentul licitatiilor prost organizate de Primaria Cluj-Napoca, am putea ajunge la concluzia ca procedura va fi adjudecata din nou de cei de la RER, castigatorii initiali ai procedurilor. Totul pare ca un joc de ruleta cu licitatiile organizate de Primaria Cluj-Napoca.

 

Citi mai jos decizia CNSC dand click pe urmatorul link:

Decizie CNSC Rosal Bratner salubrizare Primaria Cluj-Napoca

 

Ce spune CA Cluj despre plangerea formulata de Primaria Cluj-Napoca

 

“Respinge plangerile formulate de catre petentii Mun.Cluj-Napoca si Asocierea SC RER ESO SA, SC RESSA, SC RER ES SRL si SC RER ESG SRL impotriva deciziei CNSC nr. 2466/C8/2754,2764,2767 din 27.08.2014 pe care o mentiune in intregime. Obliga petentele sa achite intimatei CSBV SA cate 6836,43 lei, cheltuieli de judecata. Definitiva. Pronunatata in sedinta publica din 15.XII.2014”, arata dispozitivul sentintei citat de Ziardecluj.ro.

Primaria Cluj-Napoca si Emil Boc au un „istoric” negativ in ceea ce priveste licitatiile ratate. Majoritatea licitatiilor mari sunt contestabile, contestate,iar in cadrul unor chiar se castiga contestatiile. Avem exemplul Sala Polivalenta care s-a oprit la mijlocul lucrarilor din cauza unei decizii a Curtii de Apel Cluj care a pus Primaria Cluj-Napoca in situatia de a relua licitatia. Culmea, lucrarile au fost continuate de aceeasi firma, respectiv Con-A.

A doua oară, Primăria rămâne cu licitația de salubrizare în aer

1 COMENTARIU

  1. DE CE NU ORGANIZEAZA PRIMARIA UN REFERENDUN ????DE CE SA VINA FIRME DIN BUZAU SA COLECTEZE GUNOIUL MENAJER DIN CLUJ? IN DAUNA FIRMELOR LOCALE?/// AVAND IN VEDERE CA PLATILE SERVICIULUI SE FAC DIN BANII CLUJENILOR,AR FI CAZUL CA NOI, BENEFICIARII, SA ALEGEM FIRMA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.