Primăria achiziționează 25 de loturi de echipamente noi pentru a practica fitness-ul în aer liber, iar valoarea estimată a contractului este de peste 2,9 milioane de lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 martie.

În orașul Cluj-Napoca există în prezent 35 de locuri dotate cu echipamente de fitness în aer liber, iar alte 14 astfel de locații se află în școli, licee, colegii și centre de zi. Serviciul de Spații Verzi al Primăriei a semnalat că aceste locuri nu mai sunt suficiente pentru a satisface cerințele utilizatorilor din oraș, care sunt tot mai pretențioși.

Locurile publice și specializate de fitness din Cluj-Napoca au fost realizate într-un interval de timp îndelungat, iar unele dintre ele sunt acum depășite și nu mai pot face față cerințelor tot mai exigente ale utilizatorilor. În consecință, Serviciul Spații Verzi al Primăriei are în vedere o modernizare permanentă a echipamentelor existente, achiziționarea de noi echipamente și amenajarea de noi locuri pentru practicarea sportului în aer liber pentru toate categoriile de vârstă. De asemenea, Primăria intenționează să achiziționeze aparate specializate pentru persoanele cu dizabilități. În continuare, autoritatea contractantă dorește să îmbunătățească aspectul general al locurilor de fitness în aer liber prin adăugarea unor noi tipuri și modele de echipamente, diferite de cele existente în prezent. Aceasta se datorează faptului că utilizatorii sunt din ce în ce mai informați și au preferințe specifice în ceea ce privește echipamentele.

Citește și: Probleme cu lansarea unei cărți despre Viktor Orban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here