La capitolul restituirilor de proprietăți, Primăria Cluj Napoca se numără printre cele mai active administrații din țară. Administrația locală condusă de Emil Boc avea în luna mai doar 3 notificări de soluționat, după ce a avut de gestionat circa 4.300 de dosare. La fel, Primăria Galați mai are de soluționat 2 dosare, din cele 4.272 de notificări pe care le-a avut de gestionat. Primăria Satu Mare, precum și câteva primării din județele Constanța și Timiș au soluționat deja toate notificările depuse.

La polul opus se află Primăria București deține cea mai mare pondere de dosare  nerezolvate din total, respectiv 39.000. Însă, la Primăria Capitalei s-au primit și cele mai multe notificări de retrocedare, respectiv 58.042, așadar mai mult de o treime din
totalul notificărilor de retrocedare din țară.

1 COMENTARIU

  1. Dar cate dosare sunt pe rol de 10,12,15 ani? Scrieti despre aceasta. PAdurea fagetului trebuie restituita, trebuie despagubiti toti cei care au pierdut pamantul cand s-au construit blocurile,cand s-au largit strazile etc. Pentru aceste probleme primaria nu a avut niciodata solutii, doar a tras, si mai trage, de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here