Liderul PNL și fostul premier Ludovic Orban vizitează azi Clujul. Pe agendă sunt trecute o întâlnire cu Emil Boc, o vizită la Câmpia Turzii și la Aeroportul Internațional Cluj Napoca.

Liderul PNL va merge la SC Berg Banat SRL din oraşul Câmpia Turzii, după care va face o vizită la şantierul Sălii Polivalente din oraşul Turda.

Ulterior, va avea o întâlnire cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Vineri dimineaţă, preşedintele Camerei va merge, împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, la Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, ocazie cu care vor fi prezentate noile echipamente de securitate ale aeroportului, achiziţionate prin două proiecte finanţate din fonduri europene.

Valoarea proiectului ”Echipamente scanare bagaje de mână standard C3 cu sistem integrat automat de management / returnare a tăvilor” este de 19.106.751,79 lei, iar finanţarea nerambursabilă din partea UE şi de la bugetul de stat este de 14.620.603,30 lei, echivalentă cu 98% din valoarea totală eligibilă.

Valoarea proiectului ”Echipamente de detecţie explozibil Standard 3 de tip CTX” este 23.288.619,60 lei, iar finanţarea nerambursabilă din partea UE şi de la bugetul de stat este de 17.851.085,50 lei, echivalentă cu 98% din valoarea totală eligibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here