În urma unui comunicat de presă pe care reprezentanții PSD Cluj l-au transmis presei clujene în care Horia Nasra îl acuză pe primarul Floreștiului de dezinteres și nepăsare față de comună, Horia Șulea a răspuns atacurilor deputatului PSD.

„Aflu azi că un Mare Anonim Roșu, din puțul gândirii căruia izvorăsc Legi care ne guvernează, a descoperit Floreștiul. A conspectat el ce și cum a putut de pe rețelele de socializare și apoi și-a pus scribii să îi transpună în propoziții gândirea sa obtuză cu iz de horoscop a la Tanti Floricica.
Cât privește Florestiul, știu, e greu că marele Anonim (care înafara de deputat Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj – nu are nimic altceva a spune despre sine însuși) să cunoască faptul că la Florești 95% din drumurile domeniu public sunt asfaltate, că s-a construit o grădiniță, că azi mâine începem construcția a încă una, că azi mâine se termină construcția unei creșe și a unei școli.
Mi-aș fi dorit că Marele Anonim Roșu, reprezentant al clujenilor, implicit al floreștenilor în Parlament, să fie preocupat de punerea la punct a unor Legi care să înlesnească și să accelereze investițiile publice… Dar de unde nu e, nici Cel de Sus nu poate cere.
Sau să fie preocupat de elaborarea unor Legi care să modifice actualele acte normative din Urbanism. Nu de alta, dar urbanismul este guvernat de Legi care, că ne plac, că nu, se respectă. Aah, am uitat, respectarea Legilor e deșuetă pentru Marele Anonim. El e preocupat de eludarea Legii prin modificarea ei.
Și da, mă bucură faptul că Floreștiul a beneficiat și va mai beneficia de fonduri guvernamentale pentru investiții publice. Lucru absolut normal. Care însă se datorează strict echipei primarului, primarului, relațiilor sale profesionale și drumurilor aproape săptămânale la București. Și, ciudat, nicidecum nu Marelui Anonim din Parlament, care îi reprezintă cu vai și amar și pe floreșteni la cârma țării.
Cât privește țărișoara această, la cârma căreia vremelnic și degeaba se află Marele Anonim, va las pe fiecare dintre voi să apreciați binele care s-a năpustit asupra noastră, a tuturor, bine păstorit de Marele Anonim. Eu doar constat că Justiția a ajuns floare de decor la reverul Marelui Anonim, că ceea ce un judecător a decis definitiv e modificat de cheful Marelui Anonim sau că ROBOR la 3 luni s-a triplat față de anul trecut (cotație ce dă valoarea a dvs rată bancară) sau că prețul benzinei a ajuns la stele ori că Leul a devenit o biata mârțoagă față de moenda europeană…
Noroc că opinia românilor este că actuală guvernare e de notă 10 cu steluța și coroniță de premiant. În clasa statelor bananiere din Africa subsahariană!
Și acestea așa, din concediu, de departe, că de eram fizic în Primărie (întrucât altfel sunt continuu conectat la Florești), Marele Anonim era îngropat în acte, avize și negații de avize, maculatură și birocrație rezultată direct din mirobolantă să muncă de reprezentant al florestenilor în Parlament”, a scris Horia Șulea pe rețeaua de facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here