La Turda a fost confirmat primul caz de coronavirus, informația fiind confirmată, pe surse, de  turdanews.net. Reporterii Gazeta de Cluj au încercat să îi contacteze pe reprezentanții Spitalului Municipal turda și pe Cristian Matei, edilul municipiului, dar aceștia nu au răspuns apelurilor telefonice.

”Conform surselor noastre, este mare agitație, întrucât persoana ar fi fost internată în Spital de câteva zile, perioadă în care ar fi interacționat și cu alte persoane. În mod normal, un pacient infectat cu COVID-19 nu are ce căuta în Spitalul Turda”, arată publicația.

Sâmbătă Primăria Turda a comunicat că în localitate erau 130 de persoane în izolare la domiciliu, 0 în carantină și zero cazuri de infecție cu COVID-19. ”Conform unor surse, persoana respectivă ar fi din Cheia, dar stă prin Turda. Omul a venit din Olteania, la începutul săptămânii (luni) și s-a prezentat la UPU. A fost internat într-un salon separat de alți pacienți. Se pare că avea și unele simptome specifice infectării cu COVID-19”, arată publicația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here