Jocurile de noroc sunt din ce în ce mai iubite de oameni de peste tot, dar mai ales de românii din întreaga țară. Pe lângă faptul că sunt o metodă excelentă de relaxare, cu puțin noroc și ponturi poți câștiga sume frumoase online.

Ai la dispoziție o mulțime de jocuri ca la aparate din care să alegi ce îți place. De aceea, pentru a te scuti de efort, ți-am pregătit o listă cu principalele reguli la jocurile online.

Reguli pentru jocuri slots:

Jucătorii încearcă prin orice metodă să își mărească șansele de câștig la pacanele gratis. Cea mai frecvent întâlnită strategie este strategia Martingale pe care majoritatea jucătorilor o folosesc la jocurile de ruletă. La mai multe jocuri, fie că sunt sloturi sau poker, ai de ales între două rezultate posibile: roșu – negru, par – impar, etc.

Ideea de bază a acestei strategii este să dublezi miza după fiecare pariu pierdut, până nimerești un pariu care să iasă câștigător. În acel moment magic, suma pe care o vei câștiga va fi suficientă pentru a acoperi tot ce ai pierdut la pariurile anterioare. Ideea pe care ar trebui să o ai este că până la final vei avea un pariu câștigător.

Alte reguli pentru jocurile de noroc:

Online vei găsi o mulțime de strategii dezvoltate de specialiști, strategii care îți promit mărirea șanselor de câștig. Totuși, regula de aur în ceea ce privește jocurile de noroc este să nu începi jocul fără să ai o strategie bine pusă la punct. Având o strategie, practic, reduci avantajul casei și îți mărești șansele de câștig. Chiar dacă joci online, un creier uman poate oricând învinge un server.

De asemenea, variantele demo ale jocurilor îți oferă șansa de a le testa pentru a descoperi dacă îți plac sau nu. Poți să încerci jocuri noi și să înveți regulile înainte să pariezi proprii bani. Totuși, pentru a transforma joaca și distracția în câștiguri, poți să cauți ponturi care să te ajute să creezi o strategie eficientă. Nu te descuraja și ia aminte la următoarele reguli importante pe care ți le oferim mai jos. 

Cel mai bun sfat pe care îl poți primi este să lași cazinourile și jocuri ca la aparate deoparte din lumea offline și să treci în online. Dacă o casă de pariuri, o sală de jocuri sau un bar are un payout de maxim 60%, în online payout-ul omologat este de peste 95%. Vezi de aici unde îți va fi mai ușor să câștigi și să bați casa. Deși nu poți avea noroc mereu, în mediul online este clar că ai mai multe șanse de câștig decât în lumea offline.

De ce sunt diferențe atât de mari, te-ai putea întreba. Costurile de funcționare sunt diferite, chiar dacă ție ți se pare că în online situația ar fi mai ușoară. Ei bine, cazinourile online investesc destul de mult în servere, aplicații, scripturi, licențe, salarii și infrastructură, dar aceste investiții nu sunt chiar mari când afli că există milioane de clienți din întreaga lume.

Există chiar și mii de oameni care joacă simultan același joc din colțuri diferite ale lumii. Pe de altă parte, sala de jocuri offline are costuri mari raportate la numărul de clienți, de aceea le oferă rate de câștig atât de mici, pentru a-și acoperi cheltuielile.

În mediul online, atunci când te înregistrezi sau faci prima depunere, majoritatea cazinourilor îți oferă un bonus de bun venit. Poți profita de el pentru a te distra sau a încerca jocuri noi. Poți să testezi acele jocuri slots pe care ai vrut mereu să le încerci.

Deși, de cele mai multe ori, bonusul de bun venit ar trebui rulat de 25-50 ori până poate fi retras, tot ai parte de o sumă de bani primită gratuit, fără obligații. Nu ai nimic de pierdut. O astfel de sumă de bani te ajuta să îți mărești considerabil șansele de câștig.

Frumuseţea platformelor de jocuri de noroc este că reuşesc să te capteze nu doar în ceea ce priveşte jocurile slots sau poker, ci şi prin plasarea de pariuri sportive, pentru majoritatea sporturilor naţionale sau europene. Astfel, poţi pune pariuri atât la fotbal, cât şi la tenis, mai ales că astăzi nu trebuie să fii un expert în sportul respectiv, pentru că găseşti predicţii şi ponturi tenis de la specialiştii în pariuri.

Bucură-te de ponturile oferite de specialiştii în pariuri sportive şi câştigă cât mai mulţi bani, la cele mai tari meciuri de tenis, fotbal, baschet sau hochei pe gheaţă. Atunci când nu eşti siguri ce ponturi tenis să foloseşti, verifică de câte ori au câştigat pariul specialiştii care oferă ponturile respective. Astfel, vei înţelege ce probabilităţi de câştig ai şi tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here