In timpul descinderii politiei in zona rurala din Eastern Oregon, SUA, la ferma familiei Walker anchetatorii americani au descoperit 24 de plante de marijuana, 24 de arme de foc si munitie cat pentru un razboi.

In ciuda acestor probe, Principesa Irina si sotul ei nu vor fi acuzati decat de organizarea ilegala a unor lupte de cocosi.

Principesa Irina, de 60 de ani, este judecata in stare de libertate si daca va fi gasita vinovata risca o pedeapsa de maximum 5 ani de inchisoare. Ea este acuzata in acelasi dosar cu sotul ei John Walker, de 65 de ani, un serif iesit la pensie, de organizarea a cel putin 10 campionate de lupte intre cocosi in intervalul aprilie 2012 – aprilie 2013.

In timpul infatisarii de vineri ambii soti au declarat ca sunt nevinovati si asteapta sa fie judecati. In acelasi dosar mai sunt acuzate alte 16 persoane. Conform fiicei Principesei Irina, Angelica Kreuger aceasta este victima influentei negative pe care o are asupra ei John Walker. „A divortat de tatal meu, John Kreuger, in 2007 si s-a casatorit cu barbatul care ne era vecin si un bun prieten de familie. Treptat s-a transformat din printesa in hipioata. Si-a vazurt visul cu ochii pentru ca si-a dorit dintotdeauna sa se trezeasca dimineata sa mulga caprele si sa tesale caii”, a declarat fiica printesei pentru AP. Din cauza lui Walker, s-a izolat de familie si influentata de acesta a ajuns in boxa acuzatilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here