Procurorii cer o pedeapsă pe viață pentru Vlad Bogdan Culda, clujeanul din localitatea Baciu care, sub influența drogurilor, și-a ucis mama.

Criminalul are 30 de ani și locuia în comuna Baciu, județul Cluj. În urmă cu trei luni, acesta și-a ucis cu cruzime mama, care-l întreținea muncind în Italia. Episodul rupt din filmele de groază s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 22 martie 2021.

Anchetatorii susțin că băiatul s-a certat din cauza banilor cu mama sa, care îi reproșa că se droghează și că este violent.  

„Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că în cursul după-amiezii de 22.03.2021, în timp ce se afla în locuinţa comună cu a mamei sale, situată în com. Baciu, sat Baciu, jud. Cluj, numitul C.V.B. a aplicat lovituri repetate asupra corpului mamei sale C.A., cu corpuri înțepătoare şi tăietoare, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia”, au transmis procurorii.

La 24 de ore de la comiterea crimei, Vlad Culda a fost arestat preventiv, măsura fiind prelungită și în prezent. Anchetatorii l-au trimis în judecată pentru omor calificat și cer pedeapsa maximă. Bunica acestuia, cea care a intervenit și în seara crimei să îi despartă pe cei doi, s-a consituit parte civilă în proces, arată ziardecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here