Un profesor în vârstă de 64 de ani din Italia a fost înjunghiat mortal și lăsat într-o baltă de sânge într-un strat de flori, din curtea școlii unde preda.

Familia a dat alarma, după ce a încercat zadarnic să dea de Marcello Toscano. Așa că într-un final, apropiații au apelat la carabinieri. După ce a fost declanșată căutarea, profesorul a fost găsit mort într-un strat de flori, din curtea școlii Marino – Guarano, din Melito, lângă Napoli, cu răni de cuțit în zona abdomenului. Oamenii legii au luat camerele de supraveghere video ale școlii, astfel că bănuiesc că vor reuși să facă lumină în acest caz, mai repede decât s-ar fi crezut, scrie news.italy-24.com.

Profesorul era aproape de pensionare

Marcello Toscano era căsătorit cu Rosangela Iodice, de asemenea profesoară, și avea doi copii, Ciro, inginer de mediu, și Ezia, absolventă de matematică. Și ei lucrau în școală. Fost consilier municipal, profesorul era aproape de pensionare, și și-ar fi dorit să se mute în Cilento. Din acest motiv, în ultimele săptămâni plecase să vadă mai multe ferme împreună cu un văr, jurnalistul Marcello Curzio, cel care a scris o postare plină de durere și furie pe Facebook.

„Am avut un verișor. Se numea ca mine: Marcello. Era fiul surorii mai mari a tatălui meu. A fost profesor la liceul Marino-Guarano. L-au omorât ca pe un câine în curtea unei școli din Italia, în dimineața unei zile de marți, de la sfârșitul lunii septembrie… Cronici din Melito, unde oamenii mor fără motiv și între indiferența generală datorită unui stat care a abdicat de mult. devenind doar un fel de participiu trecut: ceva care era, dar acum a dispărut…”.

În luna mai, un elev de la aceeași școală a fost înjunghiat în clasă. Nu este exclusă nicio ipoteză, de la jaf până la cearta degenerată.

Citește și: Monstrul care și-a violat fiica de 12 ani rămâne după gratii! Judecătoria Dej a respins cererea de liberare condiționată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here