La ședința de consiliu local a primăriei clujene va fi supus votului proiectul prin care aproape 100 de garaje din Mănăștur vor fi demolate pentru a se construi o parcare cu 300 de locuri în zona străzilor Mogoşoaia nr. 9 – Ion Meşter nr. 10, investiția ridicându-se la circa 4,3 milioane de euro.

“Terenul pe care se propune construirea parkingului este în suprafaţă de 3910 metri pătraţi şi este situat în cartierul Mănăştur delimitat de străzile Almaşului, Primăverii, Mogoşoaia şi Emil Cioran într-un spaţiu ocupat în prezent de 99 de garaje construite în sistem provizoriu (33 metalice şi 66 din betoane). Toate garajele individuale, cele existente pe amplasament, inclusiv cele din arealul studiat, se propun pentru demolare”, se arată în proiectul de hotărâre.

Potrivit documentului citat, parkingul va avea o capacitate de 292 de locuri din care 8 sunt destinate persoanelor cu dizabilităţi deţinătoare de autoturisme, 11 pentru maşini mari, pentru motociclete, scutere – 30 de locuri şi pentru biciclete – 65 de locuri.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca spun că accesul va fi pe strada Emil Cioran, iar ieşirea se va face în strada Mogoşoaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here