Un caz absolut șocant s-a înregistrat în Maramureș, acolo unde o tânără a trăit o adevărată dramă timp de 11 ani.

Tânără abuzată timp de 11 ani de propriul său unchi
Calvarul fetei a început de când aceasta avea vârsta de 7 ani. Atunci ar fi fost abuzată prima dată de propriul său unchi.

Se întâmpla în localitatea Ocna Șugatag din Maramureș.

Totul s-a aflat abia când tânăra a împlinit vârsta majoratului

Tânăra, care acum are 18 ani, a beneficiat de un ordin de protecție împotriva agresorului său. Individul nu a ținut însă cont de decizia autorităților, ceea ce a dus la reținerea sa.

Oamenii legii au efectuat cercetări într-un dosar penal care avea legătură cu nerespectarea ordinului de protecție provizoriu, moment în care s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cererea emisă de tânără, era specificat faptul că în perioada 2010- noiembrie 2021, o tânără de 18 ani a fost agresată de către unchiul ei, un bărbat de 54 de ani, care locuiește tot în Ocna Șugatag, potrivit publicației locale actualmm.ro

Astfel, polițiștii au continuat cercetările, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu-Marmației. În urma probatoriului administrat, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a lui SZLAVIK I. CSABA, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală, notează actualmm.ro. 

Ulterior, instanța a luat noi măsuri în privința inculpatului, magistrații plasându-l în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție. Acesta este necăsătorit și nu ar avea antecedente penale. 

Soluția dată de instanță

Soluția pe scurt: În temeiul art. 226 coroborat cu art. 202 alin. 1 Cod procedură penală admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei şi dispune arestarea preventivă a inculpatului S.C., de cetățenie română, necăsătorit, studii gimnaziale, stagiu militar îndeplinit, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 219 alin. 1 ?i 2, lit. b și c și alin. 2 ind.1 din Codul Penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul Penal, (persoană vătămată …), violență în familie prevăzută și pedepsită de art. 199 alin. 1 rap. la art. 193 alin. 2 din C.P. (persoană vătămată …) și nerespectarea ordinului de protecție faptă prevzută și pedepsită de art. 47 alin. 2 din Legea 217/2003 republicată, toate cu aplicarea prevederilor art. 38 alin. 1 din C.P., pe o durată de 30 zile, începând cu data de 26 noiembrie 2021 până la data de 25 decembrie 2021 inclusiv. În temeiul art. 274 alin. 1 noul Cod procedură penală, suma de 313 lei care reprezintă onorariu pentru avocat din oficiu Petrovai Gabriel Severus, avansat din fondurile Ministerului Justiţiei, va rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 26 noiembrie 2021, ora 19,15 ”.


sursa: stirilekanald.ro

Citește și: Prinși în timp ce furau decorațiunile orașului montate pentru sărbători

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here