PLUS Cluj l-a propus pe prorectorul UBB, Cristian Litan, pentru postul de secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Are vârsta de 44 ani și este conf. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul UBB.

“Este specialist în metode cantitative în economie (și în general în științe sociale), teoria jocurilor și aplicații, econometrie aplicată. Este apreciat pentru profesionalismul și entuziasmul său în activitatea didactică și de cercetare, pentru angajarea în activități de construcție instituțională cu relevanță pe plan național și cu o reală deschidere internațională”, scria despre Litan, pe blogul său, un alt profesor al UBB, Sandu Frunză.

Și-a obținut licența la Cluj, diploma de master la Budapesta și doctoratul la Madrid, în 2007. A devenit prorector în 2016, când rectorul UBB era Ioan Aurel Pop, și a fost păstrat în funcție după alegerea lui Daniel David, fiind însărcinat cu administrația, patrimoniul și relația cu Senatul.

CV-ul complet poate fi consultat aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here