Acţiunea intitulată „Guvernul PSD-ALDE umileşte şi dispreţuieşte românii!” va avea loc începând cu orele 15, în faţa sediului PNL Cluj, Bulevardul Eroilor, Nr. 2, Cluj-Napoca. Mesajele clujenilor însoţite de “Cartea Neagră a Guvernării” elaborată de PNL vor fi depuse la Instituţia Prefectului Judeţului Cluj cât şi la sediul PSD Cluj.

„Prin acţiunea pe care o vom desfăşura, TNL Cluj doreşte să tragă un semnal de alarmă cu privire la derapajele Guvernului PSD-ALDE, un guvern care şi-a arătat măsura incompetenţei, un guvern mincinos, un guvern care umileşte şi dispreţuieşte românii. Vrem ca mesajele noastre şi ale clujenilor să nu se oprească doar în birourile PSD sau ale Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj ci acestea trebuie să ajungă la Liviu Dragnea, la Viorica Dăncilă şi la toţi cei care ar trebui să guverneze responsabil România”, a declarat preşedintele TNL Cluj, Maria Forna.

Tinerii liberali clujeni reclamă faptul că începând cu luna decembrie 2016, de când au câştigat alegerile generale cu surle şi trâmbiţe în baza unui program de guvernare nerealist şi mincinos, coaliţia de Guvernare PSD-ALDE duce zilnic o campanie de umilire şi dispreţuire a românilor. „Dintr-un total de 724 de măsuri asumate în vestitul program elaborat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, până în acest moment sunt neîndeplinite nu mai puţin de 595 de măsuri (82%), parţial realizate 96 de măsuri (13%), iar măsurile realizate sunt doar 33 (5%). Dacă în campania electorală promiteau numai lapte şi miere, iată că astăzi românii fac faţă cu greu preţurilor mari la alimente, la utilităţi sau la carburanţi. Deşi suntem ţara cu cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, Guvernul PSD-ALDE nu are ca prioritate investiţiile în infrastructura de transport, în cea de sănătate sau educaţie ci risipeşte fonduri pe ajutoare sociale şi pomeni electorale’’, arată tinerii liberali clujeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here