Iosefina Pascal a prezentat în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată pe Radio Gold FM, o sinteză a evenimentelor importante de la protestul din fața Parlamentului din weekend, subliniind faptul că presa nu a menționat deloc această temă.

În weekend a avut loc în capitală un amplu protest organizat de AUR, unde s-au adunat peste 20.000 de români pregătiți să-și apere țara, copiii și suveranitatea. Nicio televiziune nu a prezentat ce s-a întâmplat la protest, lucru care a stârnit și mai mult curiozitatea românilor.

Iosefina a relatat că au fost foarte mulți jandarmi mobilizați, atât la Palatul Parlamentului, cât și pe întregul traseu al protestatarilor. Traseul a cuprins sediul PSD, sediul PNL, Ambasada Rusiei (unde s-a scandat „Criminalii!” și „Vrem pace”), Ambasada Ucrainei (aici nu s-a scandat nimic, deși Ucraina ne distruge agricultura și Delta). Protestul a fost foarte bine organizat și au participat numeroase partide, ceva mai mici, ce-i drept. Oamenii au cerut retragerea PL-X-urilor 143, 144 și 145.

„Părerea mea este că acest protest a fost un mesaj puternic dat PSD-ului, pentru că mare parte din electoratul PSD nu se mai simte reprezentat de PSD, și vorbesc aici despre oamenii simpli, oamenii cu probleme de subzistență, oamenii defavorizați”, a punctat Iosefina Pascal.

Cel mai probabil, nu s-a permis difuzarea protestului la televizor pentru că se dorește ascunderea sub preș a proiectelor de lege menite să distrugă țara, iar cu această ipoteză Iosefina Pascal a încheiat emisiunea.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

Citește și: Blocuri noi pe str Horea! Primăria Cluj Napoca a autorizat trei imobile în locul H33

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here