PSD

PSD a retras moțiunea simplă din moment ce Vlad Voiculescu demis miercuri dimineață din funcția de Ministru al Sănătății, declarând că moțiunea ”a produs efecte”. Liberalul Laurenţiu Leoreanu a atras atenţia că moţiunea nu putea să producă efecte cât timp nu a fost dezbătută.

„Anunţ cu satisfacţie plenul Camerei Deputaţilor faptul că moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Voiculescu a produs efecte. Domnul Vlad Voiculescu este de acum fostul ministru-catastrofă al Sănătăţii. Prin urmare, voi cere Biroului permanent al Camerei Deputaţilor retragerea de pe ordinea de zi. Moţiunea a produs efecte, ministrul a fost demis, prin urmare nu mai are obiect”, a afirmat Simonis, conform G4Media.

Preşedintele de şedinţă, liberalul Laurenţiu Leoreanu, a atras atenţia că moţiunea nu putea să producă efecte cât timp nu a fost dezbătută.

PSD a depus, luni, moţiunea simplă „Pentru ca românii să trăiască, Vlad Voiculescu trebuie să plece”, care urma să fie dezbătută şi votată săptămâna viitoare.

Premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţie, miercuri, pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, anunţând că interimar la conducerea ministerului va fi vicepremierul Dan Barna.

Citește și: Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătații

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here