PSD-iștii clujeni au sărbătorit Vinerea Verde făcât plimbări cu bicicleta și atrâgând atenția asupra impactului pe care îl are poluarea cauzată de folosirea intensivă a mașinilor.

”Cu bicicleta, trotineta sau transportul în comun, astăzi am militat pentru un mediu mai curat, pentru o țară verde, pentru un Cluj verde. 

Sunt bucuros să constat că această acțiune a determinat un număr semnificativ  de membri și simpatizanți PSD să militeze pentru conservarea mediului înconjurător.

Aceasta campanie nu doar că ne-a reunit într-un scop comun, ci ne-a arătat nevoia cetățenilor de a avea un mediu curat și dorința acestora de implicare, însă, din păcate, genul acesta de evenimente reușesc doar să tragă un semnal de alarmă, cu privire la problema existentă.

Pentru a avea cu toții ceea ce ne dorim, un mediu curat și o poluare redusă, avem nevoie de infrastructura necesară, de un set de politici coerente de mediu, să oferim susținere și suportul necesar autorităților locale pentru o dezvoltarea sustenabilă, ecologică.

Mulțumesc tuturor organizațiilor din județul Cluj care s-au alăturat acestei acțiuni și alături de care milităm pentru o normalizare și dezvoltare armonioasă la nivelul întregii comunități clujene”, a declarat pre;edintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here