PSD

Social-democrații critică măsura pe care premierul Nicolae Ciucă a anunțat-o cu privire la compensarea combustibilului.
Cei de la PSD susțin că o plafonare sau o limită a adaosului comercial ar fi fost soluții mai bune.
”PSD a prezentat în ultimele zile mai multe soluții privind reduceri importante ale prețului carburanților. Astăzi, premierul Ciucă a decis varianta unei compensări comune, la care să participe atât statul, cât și operatorii privați, astfel încât prețul carburanților să scadă cu 50 de bani.

Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar fi fost mai bună și ar fi condus la rezultate mult mai apropiate de așteptările românilor. În plus, în multe alte țări europene, soluția compensării a funcționat doar câteva săptămâni, după care prețurile au revenit și au ajuns chiar la niveluri mai mari.
De aceea, dacă operatorii din piață vor crește din nou prețurile peste ceva timp, atunci PSD va reveni in Coaliție cu propunerea unui preț maximal sau a limitării adaosului comercial.”, se arată în comunicatul trimis de PSD.

2 COMENTARII

  1. Iarasi PSD sunteti vioara 2 sau a doua..NU VEDETI CA VA FAC LIBERALII CA LA NUFARUL…..niciodata JOHANNIS NU VA ACCEPTA IN MANDATUL LUI PREMIER PESEDIST PUNCT…..Chiar asa de NAIVI SUNTETI????A avut nevoie de voie ca sa mai castige timp si electori-CA ERAU IN PICAJ LIBER- si acum VA EXECUTA UNUL CATE UNUL…….Vai ce a-ti ajuns???

    • Situațiile actuale sunt fix rezultatele diletantismului politrucilor ce au lucrat doar la stat ce nu au expertiză profesională în nici un domeniu de activitate, iar partidele sunt fenta unor coaliții de conveniență tot de stat – o țeapă nenorocită (…) !? Stopare cadre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here