Consilierul județean PSD Remus Lăpușan a fost numit administrator în cadrul companiei naționale Transgaz. Potrivit deciziei luate ieri de Adunarea Generală a Acţionarilor se ”aprobă numirea domnului Lăpuşan Remus-Gabriel şi a domnului Minea Nicolae în calitate de administratori ai SNTGN Transgaz SA. Stabileşte durata mandatului celor doi noi administratori, începând cu data alegerii de către adunarea generală a acţionarilor şi până la data de 29.04.2021”.
În numerele anterioare, Gazeta de Cluj a prezentat cum Remus Lăpuşan a fost implicat tangenţial în scandalul Sorin Apostu, dar a scăpat ca prin urechile acului. Un episod amuzant s-a petrecut în faţa instanţei de judecată, unde Remus Lăpuşan a spus că face numai ce spune ”lejea”. Faptul că el a votat bugetul Primăriei Cluj-Napoca, iar din buget au ajuns bani la firma unde lucrează Remus Lăpuşan, asta îi partea a doua. Faptul că procurorii au închis ochii în acea chestiune ridică semne de întrebare neelucidate nici după trei ani.
Judecător: Cine aprobă cazurile speciale?
Remus Lapuşan: Lejea. Noi nu facem decât ce spune lejea.
Judecător: Nu vă impută nimeni nimic. Vrem doar să vedem care e situaţia.
Remus Lăpuşan: Nu cunosc condiţiile speciale care au fost acordate RATUC.
Remus Gabriel Lăpuşan (46 de ani) deţine din 2011 funcţia de preşedinte al directoratului Uniqa Asigurări de Viaţă, potrivit CV-ului său. De altfel, lucrează în cadrul companiei din 2003, când a început ca director al sucursalei din Cluj. Anterior, a fost consilier local în Cluj-Napoca. Este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Comunicaţii, din Cluj-Napoca, şi al unui program MBA, în Managementul Sistemelor de Protecţie din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.
Transgaz a înregistrat anul trecut afaceri de 422 mil. euro, în creştere cu 18% faţă de 2015. Compania este condusă în prezent de Ion Sterian, care a fost numit în funcţie în luna august, în locul lui Petru Văduva. Transgaz transportă 90% din gazele naturale consumate în România. Compania este deţinută în proporţie de 59% de Ministerul Economiei.
Inainte vindea apa minerala si hartie igienica si inregistra in contabilitate …………..dar e prescris
Nu vorbim de Schisma Anglicana. Vorbim de Clisma Romaneasca. Conform DEFINITIEI SINECURII, asistam la „executia” ritualica, la eliberarea din functiile politice ale foștilor politruci. Prea multi. Sarcinile care nu angajeaza responsabilitate dar care garantează un nivel de trai ridicat se acorda pentru a obține simpatia sefilor ierarhic superiori, și „sufoca” orice încercare de a contesta puterea. Sinonim cu „Reducere la Tacere”. O MITA. UN SANTAJ. O INGINERIE A CORUPTIEI. O dependenta economica de putere , astfel încât să nu mai fie capabili să muște mâna care le-a hrănit incapacitatea de a sta pe propriile picioare. Acceptarea functiilor ce nu au legatura cu expertiza in domeniu, este recunoasterea impotentei profesionale, a diletantismului, a impresiei ca „noul conducator a fost pus sa faca”, iar de fapt „a fot pus SA TACA” !
Evoluat si plin de substanta comentariul dvs ,dar oare daca l-ar citi ….ar intelege el ceva din text ,sau ar crede ca l-am laudat ???