Astazi a avut loc a doua vizita in teren a lui Mihai Seplecan de dupa ce a fost ales vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, ulterior fiind revocat din functie in urma unei plangeri in contencios administrativ a prefectului. Mihai Seplecan a invitat-o, la fe ca in cazul centrului de management al deseurilor, pe directoarea de proiect, Mariana Ratiu, pentru a raspunde catorva intrebari la sediul Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj-Napoca. Insa, surpriza! Cu o ora inainte de conferinta de presa a liberalului, vicepresedintele repus in functie, social-democratul Ioan Oleleu, a convocat o sedinta pe o tema similara la Consiliul Judetean, astfel ca Ratiu si David Ciceo, directorul aeroportului, nu au fost de fata la intalnirea cu presa.

„Acea intalnire neoportuna i-a impiedicat, de fapt, sa vina la conferinta de la aeroport, lucru care ridica multe semne de intrebare. Vreau sa sesizez organele abilitate sa fie cu ochii pe Consiliul Judetean si pe deciziile care se iau acolo de la intoarcerea lui Ioan Oleleu in functie. Eu am incercat sa scot niste lucruri la suprafata, si chiar merita acum se ne intrebam daca nu cumva aceasta conducere a CJ are ceva de ascuns”, a declarat Mihai Seplecan pentru Gazeta de Cluj.

Liberalul a adaugat ca a sustinut mereu proiectele de dezvoltare a aeroportului, inclusiv imprumutul aprobat de Consiliul Judetean. „Aeroportul ar putea ajunge sa se inchida daca nu rezolva problemele pe care le are cu aceste firme,si ar fi un dezastru peste Cluj. Imaginati-va, cum ar fi sa ai aeroportul sechestrat de banca, sau sa nu ai o groapa de gunoi, sa ajungi sa le depozitezi in strada, ca Napoli. De aceea a fost urgenta schimbarea lui Oleleu. Pentru ca grupul PSD-PC-PPDD nu pot trece proiectele benefice pentru clujeni,nu pot debloca activitatea Consiliului Judetean”, a conchis Seplecan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here