Un sondaj CURS, comandat de PSD, arată că dacă ar avea loc alegeri parlamentare social democrații ar câștiga cu 36% din voturile electoratului.

”Potrivit sondajului, la o prezenţă la vot de 42%, PSD ar fi pe primul loc, cu 36%, urmat de liberali, cu 19% şi de AUR -14%. USR PLUS ar obţine 11% din voturi, iar UDMR şi PMP ar fi la limita pragului electoral, cu 5%. Partidul Puterii Umaniste, Pro România şi ALDE s-ar situa sub pragul electoral.”, a precizat news.ro.

Dacă ar avea loc alegeri parlamentare, PSD ar câștiga cu 36%! Liberalii, ar avea doar 19%

Conform aceluiași sondaj, principala temere a românilor o reprezintă creșterea prețurilor. ”36% dintre cei chestionaţi afirmă că principala îngrijorare este creşterea preţurilor, iar pentru 16% învăţământul online, în timp ce pentru 14% principala îngrijorare este criza politică, iar valul 4 al pandemiei este motiv de îngrijorare pentru 13%.”, a mai precizat sursa citată.

Sondajul a fost realizat în contextul crizei politice generate în actul de guvernare, după ce USR și-a retras miniștrii din Guvernul pe care l-au format împreună cu PNL și UDMR, dar și al eventualei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu și apariția în spațiul public a unor discuții privind oportunitatea alegerilor anticipate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here