Campania electorală pentru locurile în primăriile din județul Cluj se apropie cu pași repezi.

Dacă în urmă cu două săptămâni, președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan s-a așezat la masă cu Petrică Costin, directorul ONCOS, pentru a-l convinge să candideze la Primăria Florești, Marius Nicoară nu s-a lăsat mai prejos.

Cum bine se știe, o campanie electorală, trece prin …stomac!!! Marius Nicoară, co-președintele PNL Cluj l-a nominalizat pe Bashar Molhem pe listele de consilieri locali pentru Primăria Cluj-Napoca. 

Bashar Molhem este băiatul patronilor shaormeriilor Rosa, din Cluj-Napoca, și pare că i-ar fi luat locul lui Ioan Bîldea pe listă.

Dragi clujeni, se pare că va fi o campanie electorală cu mai puțină foamete, asta în cazul în care la vot primiți o shaorma cu de toate sau pe alocuri, mai ales în Florești, pui la kilogram.

Până atunci avem un Emil Boc și ale sale străzi în curs de asfaltare, o Aurelia Cristea și a sa lege anti-fumat și un Adrian Gurzău cu al său plan inexistent. De Steluța Cătăniciu nu spunem nimic pentru că și de recurge la șantaj, tot nu mai candidează. Rămân concrete doar acțiunile candidatului independent, Liviu Alexa, cel care împreună cu taximetristul Ioan Pugna(candidat independent la Consiliul Local Cluj-Napoca) au reușit printr-o campanie umanitară să îndeplinească visul vânzătorului ROBI(vezi aici).

 

2 COMENTARII

  1. curios sunt la unu dintre astia 2 candidati fara sa numesc,cum o ajuns sa aiba bani sa construiasca un mare ansamblu rezidential din afaceri aparent mici.prietenii stiu de ce:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here