În data de 7 ianuarie clujeanul Ioan Oleleu, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, și-a sărbătorit ziua de naștere. La petrecere au fost invitați mai mulți PSD-iști clujeni printre care și sandu cordoș, președintele filialei clujene a partidului. Pentru că ”scaunul” de șef al lui Cordoș tremură din toate cele patru picioare, cheflii au avut o tentativă de puci împotriva șefului PSD Cluj.

La un moment dat, când petrecerea cerea lăutari, aproximativ 30 de petrecăreți au început să strige lozinci împotriva conducerii filialei clujene a partidului. Preintre ei s-au aflat fostul șef al DGASPC Cluj, Daniel Tămaș, fostul secretar executiv al PSD Cluj, Horia Chirtes, care ar fi fost promotorul happening-ului, șeful Direcției Județene pentru Sport și Tineret Cluj, consilierul local Anca Ciubancan, și alții.

În pofida intervențiilor lui Oleleu și a lui Cordoș, care i-au rugat pe puciști să se calmeze, oamenii nu au putut fi liniștiți. Spiritele au putut fi calmate doar cu ”încă un rând”, iar spre dimineață oamenii au mers la culcare.

7 COMENTARII

  1. Noi românii ne distrăm după Cultura,limba și obiceiurile noastre uneori exagerare. Vila cu 10 camere in Cluj-Napoca nu poți avea dacă lucrezi la Siguranța alimentelor sau produci mărțișoare de 8 martie…

  2. @AVRAM IANCU.
    NU CU CONSUMATORI FRUNTASI(BEȚIVI)SE CONSTRUIEȘTE DEMOCRATIA.ACESTA PE CARE ÎL SUSȚII ȘI VOTEZI(LIVIUT)S _ AR PUTEA SĂ TE CONSIDERE DE AL LUI ȘI SĂ VĂ COMPORTAȚI CA ATARE(2BETIVI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here