Candidatul PSD în colegiul 1 Cluj pentru Camera Deputaţilor, Teodor Pop Puşcaş, propune un pachet de legi pentru siguranţa publică, gândindu-se, totodată, şi la varianta în care unii dintre şefii Poliţiei să fie aleşi în funcţie.
'Este o idee în ceea ce priveşte crearea unei funcţii de şef al poliţiei municipale, chiar prin dezmembrarea unei părţi a poliţiei naţionale, iar acest şef să fie ales chiar de consiliul local, de maniera în care să poată răspunde în faţa cetăţenilor', a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Pop Puşcaş, fost şef al IPJ Cluj şi al Poliţiei Cluj-Napoca.
Oferta sa electorală vizează, în special, un pachet de legi privitor la siguranţa cetăţeanului, în special prin armonizarea relaţiilor şi competenţelor structurilor cu responsabilităţi în domeniu.
'Pachetul de legi cuprinde modificări, restructurări, armonizări ale întregii legislaţii privind organizarea instituţiilor statului abilitate să răspundă serviciului public destinat ordinii şi liniştii cetăţeanului, respectiv poliţiei, jandarmeriei, inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă, funcţionarea autorităţii teritoriale de ordine publică, funcţionarea poliţiilor locale, restructurarea poliţiei naţionale şi a poliţiei locale într-un mod armonizat', a declarat Teodor Pop Puşcaş, care a adăugat că are sprijinul în acest sens al fostului vicepreşedinte al PSD Ioan Rus, care a deţinut şi funcţia de ministru de Interne.

4 COMENTARII

  1. … asta a trait numai din pomana de la arabi, trafic de influenta si spaga luata chiar si de subalterni ceea ce e foarte jegos…. Daca face legi asa cum le-a respectat atunci adio romani … Cine voteava cu afemeiatul si coruptul asta voteaza comunistii si voteaza pentru introcere in timp!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here