Un băiat de 14 ani a supraviețuit miraculos după ce a fost împins între roțile unui tren de un alt adolescent care vroia să îi fure hanoracul. Tânărul de 14 ani este fiul unei românce, cei doi fiind stabiliți în Italia. El a fost împins sub tren, în localitatea Seregno. Camerele de supraveghere au surprins incidentul șocant, relatează portalul de știri locale Prima Monza.

Băiatul de 14 ani aștepta trenul, când a fost înconjurat de mai mulți colegi. Motivul, se va descoperi ulterior, este că i-a trimis un mesaj text unei fete pe care o plăcea unul dintre atacatori și că purta un hanorac de designer, pe care atacatorii au vrut să i-l fure.

O adevărată „expediție punitivă” așa cum au definit-o agenții Poliției de Stat din Sediului Poliției Monza și Brianza care, împreună cu cei ai lui Polfer, au reușit să dea de urma atacatorilor și să-i aresteze. Unul era încă lângă gară, pe o bicicletă. Celălalt, pe care agenții au încercat să-l găsească acasă, era cu bunica în drum spre Carabinieri. Sunt doi minori, unul din Desio și celălalt din Seregno, acuzați acum de tentativă de omor și tentativă de tâlhărie.
Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se vede întreaga scenă: băiatul care așteaptă trenul, grupul care i se alătură și apoi sosirea unui ultim tânăr care, cu furie și violență, îl împinge pe fiul româncei. Acesta se izbește mai întâi în tren și apoi se rostogolește, între șine. În mod miraculos, viața lui nu este în pericol: după cădere a rămas blocat între peron și tren, suferind o accidentare la cap și o entorsă la o gleznă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here