Sursa foto: Facebook

Deputatul clujean de la USR, Radu Molnar, a scris pe o rețea de socializare că Ministerul Familiei, condus de Gabriela Firea, funcționează cu scopul de a susține marea familie a PSD-ului și șansa lor de îmbogățire rapidă.

Parlamentarul a precizat că în minister se regăsesc sute de posturi inventate și împărțite pilelor de partid, care devorează bugetul ministerial pentru salarii și sporuri.

„Gabriela Firea a cheltuit în 2022 doar 1,3% din banii de proiecte, pentru că nu a făcut absolut nimic, în schimb a fost campioană la cheltuirea banilor din fondul de salarii, de unde a epuizat 96%. Și mai urmează încă 6 milioane de euro pentru echipe de campanii de promovare personală! Cu toate astea, nu pot să mă gândesc la nicio inițiativă benefică pentru familiile din România, la niciun proiect pe termen lung sau măcar vreo propunere reală. Și vă invit pe dumneavoastră să mă informați, dacă aveți cunoștință de așa ceva”, a scris Radu Molnar.

Printre contra performanțele excepționale ale doamnei Firea însă, se numără faptul că a întârziat cu un an de zile depunerea cererii de bani pentru proiecte la Bruxelles în cazul garanţiei pentru copii, precum și opoziția la o lege a USR, pentru protejarea mamelor minore. Aceasta prevedea înfiinţarea unui registru al mamelor minore şi oferirea de sprijin pentru continuarea şcolii şi consiliere de specialitate, a mai precizat Molnar.

Deputatul clujean a conchis că fostul primar al capitalei, chiar dacă și-a dovedit în repetate rânduri limitele, impostura și foamea de bani, încă este în continuare candidatul PSD pentru București.

Citește și: DW îi cere României să plece capul în scandalul Bâstroe pentru a nu alimenta propaganda rusă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here