Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că Dacian Cioloș va fi spulberat de președintele Klaus Iohannos într-o eventuală cursă pentru prezidențiale.

Rareș Bogdan a susținut, sâmbătă seara, într-o intervenție la postul de televiziune România TV, că președintele Klaus Iohannis nu este interesat de postul de președinte al Consiliului European, dorind să candideze pentru al doilea mandat la Cotroceni.

Rareș Bogdan a declarat că Dacian Cioloș ar fi mai bine contat în sondaje decât Dan Barna, dar că liderul PLUS „va fi spulberat” de Klaus Iohannis, într-o eventuală competiție electorală.

„Dacian Cioloș va fi spulberat de Klaus Iohannis. În fața lui Klaus Iohannis nu va lua nici 25% și îl sfătuiesc prietenește să nu intre în această luptă pentru că se face de râs și o să aibă probleme în propria formațiune”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Totuși, Rareș Bogdan a precizat că militează pentru o mare alianță a opoziției, subliniind că o majoritate serioasă nu poate fi construită decât în jurul PNL, USR, PLUS și PMP.

Fostul jurnalist a vorbit și despre informațiile potrivit cărora ar exista disensiuni între liderii USR și PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here