Europarlamentarul Rareș Bogdan a vorbit despre presupusa ceartă cu președintele Klaus Iohannis, menționând că sunt doar zvonuri și că știe deja cine le-a lansat. Flux24.ro afirmă faptul că, pe surse, se vorbește de 700.000 de euro.

„Nu, nu m-am certat cu președintele Klaus Iohannis. Din contra, ne înțelegem excepțional. Gândim la fel și abia aștept sa începem treaba in precampanie și apoi in campania electorală, umăr la umăr, atat in tara cat si in Diaspora. Vom fi peste tot. Stiu cine a lansat zvonurile acestea mizerabile, zvonuri cărora le-au căzut victime și oameni de maxima buna credinta, analiști, Editorialiști sau comentatori. Fără a avea vreo vina aceștia.
Unii sunt consilierii și camarila unui Președinte de partid, ceilalți sunt oameni dintr-o televiziune. Nu spun care. Spun doar ca sunt mâhnit ca vine de la ei. Deci sa fie clar, eu nu am făcut nimic care sa îl deranjeze pe Președintele Klaus Iohannis, dansul nu a făcut nimic care sa ma facă sa reactionez in vreun fel critic sau negativ. Din contra! Am fost și suntem o echipa pentru România. Veți vedea singuri. Nu spun mai mult. Luptam și Câștigam! #impreuna și in 2019!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina lui de facebook.

Potrivit flux24.ro, Rareș Bogdan sugerează că un președinte de partid plus consilieri și o camarilă, dar și oameni dintr-o televiziune l-ar fi faultat. Trimitere la Ludovic Orban și Realitatea TV.

Reacția survine după de Bogdan a fost trecut pe linie moartă în PNL și nu a fost invitat la ultimele evenimente publice de la Palatul Cotroceni.

Zvonurile din piață indică că scandalul ar fi izbucnit de la 700.000 de euro oferiți de un om de afaceri, arata aceeasi sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here