Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan cere înlăturarea clientelismului politic din cadrul firmelor din minerit, scrie FLUX24.

Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trasi la răspundere. Fără clientelism politic si fără management clientelar in CNLO, CNH și celelalte Companii ale statului roman, scrie Rareș Bogdan.

Aproximativ o sută de mineri de la exploatarea Livezeni protestau vineri în subteran, nemulţumiţi de întârzierea salariilor, ei raliindu-se astfel acţiunilor declanşate, în urmă cu două zile, de colegii lor de la Mina Lupeni.

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Cristian Roşu, a anunţat vineri, după o serie de întâlniri avute la Bucureşti cu premierul Florin Cîţu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi cu secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Lucian Heiuş, că minerii îşi vor primi salariile integral săptămâna viitoare, mai devreme de termenul anunţat pentru 26 februarie.

2 COMENTARII

  1. Papitzoiul politic ar face bine să se uite in ograda PNL istă care iși pun tzoapele,ospatarii,rudele,amicii in toate consiliile de administatzie ,unde altundeva decât la stat ,pe bani multzi și nefăcâd nimic aducând hotărări de instrăinare ( vănzare) pe doi crăitzari a intregii avutzii natzionale care mai produc profit,trădătorii guBernamentali in frunte cu ” strugurel” ar trebui să-și tzină pliscul și să caute o gaură de șarpe unde să se ascundă .

  2. Poate acte investigate vor face lumină spre boc.danismul ce pare viitor înlăturat client politic al slujilor aservite guvidului flandrez, ce nu doar pare, ci e ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here