Jurnaliștii de la Libertatea au dezvăluit că Rareș Bogdan a făcut chef în 22 iunie cu peste 100 de persoane la restaurantul Da Vinci din Cluj-Napoca. Ulterior, într-o declarație dată pentru stiripesurse.ro, Rareș Bogdan susținea că ”întreg articolul este o tâmpenie!” și crede ”că au fost maxim 40 de persoane” (vezi AICI declarația). Totuși, din imaginile filmate cu drona și publicate de către Libertatea, se observă că parcarea restaurantului era plină, fiind vorba de peste 30 de mașini. De altfel, europarlamentarul PNL spunea că nu a participat niciun om de afaceri important, însă în fotografiile prezentate apare Daniel Metz, CEO al NTT Data, Matei Miko și Călin Mitică (VEZI AICI). 

Citește și: După ce a fost surprins că a ținut chef la restaurantul Da Vinci cu peste 100 de persoane, Rareș Bogdan spune că ține masca și în pat

Acum, Rareș Bogdan spune într-un comentariu pe Facebook că la chef au participat ”42 de persoane și 16 copii”, fiind chiar enervat de faptul că i s-a atras atenția că nu ar avea moralitate, după petrecerea de la Da Vinci.

Sursa foto Facebook: flux24.ro

3 COMENTARII

  1. HG 476/2020 de prelung. st. de alertă și măs. ce se aplică pt. preven. și comb. efectelor pandemiei de COVID-19 de la 16 iunie 2020 – MO part. I nr. 515 din 16 iunie 2020, zice: „Art. 1. – Începând cu data de 17 iunie 2020, se prelungește cu 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul țării. Art. 6. alin. 1). Se suspendă consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile de servire a mesei din RESTAURANTE, hoteluri, moteluri, pensiuni, cafenele sau alte localuri publice, din INTERIORul clădirilor. 2). În spațiile de la la pct. 1 sunt permise prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care NU SE consumă în spațiile respective. 3. Prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate dispuse în EXTERIORul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 m între mese și maxim 4 persoane la o masă. (!) Pe scurt: 14 mese de 1mp cu 4 pers la 2m distanta = 100mp grupate, sau 50 m garduri ?

  2. Rusine! de fapt el nu e al clujenilor…. e din Ocna Mures, de acolo isi trage seva de limgau, mincinos si imbogatit din coruptie… in 2000 vindea telefoane… cu cine? apoi la Ziua de Cluj… unde santaja pe Apostol… sau pe altii si trimtea ziaristi sa faca presa pentru ei si ii platea cu 666 de lei…stie cum sa plateasca sclavii.. sa scrie pentru limbutul de el… marunt, murdar pana in maduva oaselor… unde il vedeti clujeni sa il scupati! chiar nici un scuipat nu meita.. lingaul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here