Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, admite marti seara la Realitatea Plus, faptul ca e dispus sa candideze la alegerile locale pentru Primaria Municipiului Bucuresti.

Fostul jurnalist clujean a afirmat ca este exclus ca liberalii sa nu aiba candidat propriu pentru postul de primar general al Capitalei si sustine ca va fi intotdeauna “pompierul de serviciu” acolo unde i se cere, fie ca e vorba de propria tara sau strainatate: “PNL este pe val, are un premier si un guvern performant si se afla sub auspiciile unei guvernari de 5 ani de zile. PNL nu are cum sa nu aiba un candidat propriu (…) Noi trebuie sa dam o solutie pentru Bucuresti”.

Intrebat fiind cat ar obtine daca ar candida pentru functia detinuta de Gabriela Firea, acesta a raspuns: “Minim 37-38%. In fata Gabrielei Firea care nu poate obtine mai mult de 20%. Pe locul 3, dupa candidatul USR-PLUS”.

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a afirmat sambata, cand a fost si reconfirmata lider al organizatiei PNL la Conferinta de alegeri, ca liberalii trebuie sa recupereze electoratul de dreapta din Capitala.

“Eu cred ca trebuie sa recuperam electoratul de dreapta. USR nu este dusmanul nostru, dar cred ca electoratul de dreapta trebuie sa se intoarca la PNL. Si ca sa ajungem acolo, trebuie sa avem cu adevarat o conduita in viata publica, cu adevarat proiecte de dreapta, care sa nu lase loc de interpretari. Trebuie sa avem curajul sa alegem intre calea dreapta si calea compromisului. Si de aceea spun ca PNL Bucuresti va fi principala voce a celor care gandesc de dreapta in acest oras”, a spus Alexandru, citata de Agerpres.

Sabina Popescu

1 COMENTARIU

  1. Ce sa mai faci MAN….///???Vrei sa castigi TAIE PENSIILE SPECIALE cum te-ai laudat pe toate televiziunile, nu le tai nu vei mai prinde electorat in veci!! Gandeste bine!!ca altfel o furati urat la LOCALE! ASTEPTAM, ASTEPTAM ASTEPTAM sa vedem!!??? VA CAM INVINS SISTEMUL …NU??!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here