Fostul jurnalist Liviu Iolu, candidat PLUS la Primăria Iaşi, a publicat un video pe pagina sa de Facebook în care cum Rareș Bogdan și-a schimbat atitudinea față de Mihai Chirica, primarul Iașului. Chirica, fost membru PSD a fost cooptat în conducerea PNL Iași, fiind candidatul partidului pentru primărie.

În urmă cu un an, Rareș Bogdan spunea ”ferecaţi uşile PNL pentru orice ales local al PSD! Nu au ce căuta în PNL”.

După ce a fost la Neamț și a spus despre prefectul PSD de Neamț care este acum candidat PNL la Consiliul Județean pe poziția a doua că ”Merită o a doua șansă!”, Rareș Bogdan și-a continuat turneul electoral la Iași. Aici a organizat o conferință de presă, transformându-l pe Mihai Chirica, dintr-o ”rușine de primar”, cum spunea cu un an în urmă, într-un ”exemplu pentru toți primarii din Moldova” și de la ”să înceteze cu mafia imobiliară care a pus stăpânire pe un oraș întreg”, la ”un primar priceput și foarte preocupat de soarta orașului.”

”Așa arată o scamatorie de proporții epice. Discurs despre același om la distanță de un an, cu o singură diferență. Chirica și-a schimbat stăpânii politici”, se arată în postarea lui Liviu Iolu.

Așa arată o scamatorie de proporții epice. Discurs despre același om la distanță de un an, cu o singură diferență. Chirica și-a schimbat stăpânii politici.

Posted by Liviu IOLU on Sunday, September 13, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here