Chiar dacă victimele susțin că au fost agresate inclusiv de polițistul și luptătorul MMA Tudor Prian, reprezentanții IPJ Cluj au transmis că, din contră, Prian a încercat să aplaneze conflictul, fără a agresa vreo persoană. 

”Referitor la articolul publicat, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea inspectoratului, pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.
Conform primelor informaţii, poliţistul care se afla în localul indicat ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului produs, fără a agresa vreo persoană. Pentru a stabili cu exactitate participaţia acestuia la incidentul menţionat, s-a dispus efectuarea unor cercetări, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi luate măsuri”, a transmis IPJ Cluj.
Articolul 371 din Noul Cod Penal Tulburarea ordinii şi liniştii publice Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice prevede că fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Potrivit unor surse, gruparea MMA Transilvania a mai fost implicată într-un scandal violent în urmă cu aproximativ 6 luni în care victimele au fost rănite la fel grav, aceștia rămânând fără dinți.

8 COMENTARII

  1. „gruparea MMA Transilvania a mai fost implicată într-un scandal violent în urmă cu aproximativ 6 luni în care victimele au fost rănite la fel grav, aceștia rămânând fără dinți.”

    Pare-se că MMA (??) sunt o adunătură de caftangii care cred că bat pe cine vor ei, fără consecințe. Poate ar fi indicat ca Poliția să analizeze afilierile agenților săi, înainte ca persoane nevinovate să fie agresate sub egida Poliției, de către niște interlopi.

  2. NISTE BESINOSI…CA IN COMPETITII SUNT VARZA……BAT SI EI AMATORI CA LA PROFI E MAI GREU….IAR INFRACTORUL ALA CU UNIFORMA OARE PE CINE PROSTESTE…DE CINE SA I APERE PE AIA DOI…DE MAI MULTI SMARDOI MMA???…BAI LA AREST CU VOI…

  3. Nu era mai usor sa aiba politistul in anturaj oameni nu canalii violente? Nu de alta dar l-ar fi scutit de aplanare, la cat e de tatuat s-a angajat si pe usa din dos intrucat legea interzice tatuaje vizibile la tricou. Cine mai respecta legea? Cat depre „luptatori” ce sa mai zici niste trepanati care merita puscarie….iar IPJ se face din nou de ras prin acest raspuns si dovedeste ca nu cunoaste legea. Cine sa ne mai apere?

  4. Aici problema se pune in felul urmator: Era sau nu era in timpul serviciului Tudor Prian? Daca nu era in timpul serviciului va fi judecat ca civil. Mergand mai departe, IPJ Cluj are ocazia sa ne demonstreze daca mai are rost sa ne incredem in politie sau ne luam toti arme si asta e, supravietuieste cine poate in jungla urbana? „Conform primelor informaţii…”… Sa le mai dam oare o sansa? Sa asteptam „rezultatul efectuarii amanuntite a cercetarilor” … Hai sa ne mai prefacem odata prosti si sa nu zicem Hop inainte sa sarim gardul. Ok, legat de politisti batausi si abuzuri de genul asta, propun o modificare legislativa: Militianul gasit vinovat de asa ceva sa fie pedepsit prin eutanasiere, exact ca un caine vagabond, practic asta si este.

  5. Vai si amar de politia clujana.au ajuns de risul lumii .daca un jegos de asta tatuat face legea in Cluj atunci e clar ce sefi are.se vede pe comunicatele care le dau.ALOO DOAMNA MINISTRU VA FACETI CA PLOUA. FRUMOS VA STA.ASTA E STATUL DE DREPT SI ASTIA OAMENII PLATITI DIN BANI PUBLICI.BRAVO LOR.ALOOO DOMNU PRIMAR FF CORECT EMIL BOC DUPA CITE STIM POLITIA E SUBORDONATA PRIMARIEI.SA VA FIE RUSINE NEMERNICI AU AJUNS OAMENI NEVINOVATI BATUTI DE NISTE JEGOSI CARE VA AU LA MINA CU TOATE EXCROCHERIILE CARE LE FACETI.ODATA O SA PLATITI NU EXISTA DAT FARA CAPATAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here