Sinuciderea fostului şef DNA Timişoara,Tamaș Schiffbeck, în vârstă de 49 de ani, a lăsat loc de speculații în privința motivelor care l-au determinat să-și ia viața.

Potrivit unor surse, inspectorii judiciari pregăteau un control la DNA cu privire la dosarele făcute în baza sesizărilor SRI din 2007 până în prezent, scrie antena3.ro.

Tamaș Schiffbeck fi fost unul dintre cei care au beneficiat de casele retrocedate ilegal în Timișoara. Mai exact aproape 1.000 de locuințe, în valoare de 40.000.000 de euro ar fi fost cumpărate la prețuri derizorii între anii 1996 și 2015, iar primarul Timiloarei, Nicolae Robu este unul dintre inculpați.

În momentul în care procurorul s-a prăbușit de la etaj, avea căștile în urechi și telefonul mobil al acestuia era în buzunar. Potrivit surselor judiciare, înainte să se sinucidă, Tamaș Schiffbec s-a certat cu cineva la telefon.

Bucățile de telefon vor fi duse la expertiză pentru a se afla cu exactitate cu cine vorbea procurorul cu câteva clipe înainte de moarte.

Vezi AICI filmul exact al sinuciderii fostului șef al DNA Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here