Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la Cluj-Napoca, după ce un grup de protestatari a urmărit-o la o vizită în municipiu și a aruncat după ea cu hârtie igienică și a huiduit-o, că aceștia ar trebuie să își revizuiască comportamentul.

„Aceasta manifestare violenta, jignirile, arata ca nu au argumente. Consider ca violenta e argumentul oamenilor slabi, care nu au proiecte, daca sunt nemultumiti pot sa aduca in atentia opiniei publice orice lucru pe care il considera gresit, dar sa vii sa tipi, sa arunci, nu iti face onoare si ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul”, a spus Dăncilă.

Citește și: Viorica Dăncilă a fost aşteptată cu proteste la Cluj. Organizatorii au schimbat locaţia

3 COMENTARII

  1. Oameni ? needucati cu apucături de golani ” rezist ” noua emblemă a Clujului comoară fieful opozitiei și a tuturor adunăturilor .

  2. Nu sunt numai needucati sunt jigodi, latratori platiti ne fac de rusine Clujul, nu i-a gazat sa mearga la Paris sa vada ce inseamna bulanul si gazarea . Jandarmaia, Armata , Politia trebuie respectate la fel si orice femei, om. A deptul sa potesteze dar nu sa decada sub demnitatea de om, pacat ca sunt si tineri latratori cu apucaturi de drogati, care vor fii si maine si sadesc dor ura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here