Imaginile cu directoarea Liceului de Artă din Focşani au scandalizat o ţară întreagă şi s-au viralizat în mediul online. Aşa cum era de aşteptat, au apărut şi primele reacţii şi declaraţii din partea celor doi

Diana Tăicuţu, în vârstă de 36 de ani, profesoară de pictură şi directoarea Liceului de Arte din Focşani, a fost surprinsă în ipostaze extrem de intime cu un elev de clasa a XII-a. Numele lui este Ovidiu Saghin şi are 19 ani.

Se pare că relaţiile intime dintre cei doi durează de pe vremea când acesta era minor, conform stiridefocsani.ro. Imaginile cu profesoara şi adolescentul au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată în locuinţa ei personală de fostul soţ, probabil pentru a dovedi infidelitatea femeii.

Supărată, femeia a cerut că respectivele fotografii să fie şterse, altfel va acţiona în instanţă. Fotografiile au creat revolta în rândul internauţilor, cei mai mulţi dintre ei fiind părinţi.

„Viaţa mea intimă şi privată nu poate deveni subiect de presă doar pentru a-i folosi fostului meu soţ în procesul de divorţ. Vă rog să retrageţi imaginile pentru care am formulat plângere penală împotriva fostului meu soţ.

De asemenea, nici dacă în viaţa mea privată de persoană despărţită în fapt de soţul meu ar interveni o relaţie cu un adult în vârstă de 20 de ani, adică mai tânăr cu 14 ani decât mine, nu aş permite nimănui să îmi vatăme viaţa personală pentru un astfel de lucru.De aceea, în numele respectului pe care vi-l port ca publicaţie serioasă vă rog să retrageţi imaginile”, a susţinut Diana Taicutu.

De asemenea, profesoara şi-a înaintat demisia din funcţia de director al Liceului de Artă Gh. Tattarescu Focşani în dimineaţa zilei de 14.05.2018.

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a anunțat că va constitui o comisie de specialitate care urmează să cerceteze cazul profesorului Diana Tăicuțu.

Şi elevul se apără de acuzaţiile presei, acesta susţinând că nu a comis nicio infracţiune, motiv pentru care nu ar trebui să fie implicat în acest scandal.

sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here