Nunta reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărui cuplu. Selectarea și alegerea locației trebuie să țină cont de multe aspecte care să contribuie la reușita evenimentului. Univers T vine în întâmpinarea cuplurilor cu cea mai bună variantă pentru cei care vor să-și sărbătorească iubirea în 2020 și decid să facă primul pas înainte de a trece în noul an. Toți cei care își doresc o nuntă de vis în restaurantele Univers T și vor face o rezervare până în data de 31 decembrie 2019, vor beneficia de un discount de 10%. Raportul calitate-preț fiind mai mult decât avantajos.

Localizarea, arhitectura și elementele de decor sunt ca desprinse din poveste, vei putea să îți organizezi evenimentul vieții tale în inima orașului dar fără să renunți la natură, datorită naturii de la malul lacului Gheorgheni. 


Univers T vă pune la dispoziție două restaurante principale, Luna şi Venus, care dispun de o capacitate de până la 250 de persoane, respectiv 110 persoane. Designul restaurantelor este caracterizat de eleganţă, fără să ajungă la tenta aceea de kitcsh, astfel că orice temă va fi aleasă pentru nuntă, va fi uşor de integrat în acest ambient rafinat. Un eveniment unic precum nunta dumneavoastră are nevoie de un decor potrivit și de aranjamente originale după gustul și rafinamentul propriu care vor face din acest eveniment, unul extraordinar.

Meniul este de asemenea un aspect important pe care restaurantele Univers T pun un mare accent. Bucătăria este condusă de chefi experimentați și apreciați care vor oferi viitorilor miri o varietate de opțiuni. Prin urmare, meniul va putea fi personalizat în cele mai mici detalii, astfel încât orice invitat să savureze cu plăcere fiecare preparat. Canape-uri extravagante, amouse-bouche, gustări exotice sau tradiţionale dau startul unei petreceri reuşite, pentru a fi urmate apoi de felurile principale fără cusur.

Un alt avantaj de care vei avea parte dacă alegi locația Univers T este cazarea pentru invitați în camerele hotelului, dar mai mult decât atât vei avea parte și de un cadou spectaculos din partea „casei”: o cameră gratuită pentru în noaptea nunţii, pentru noul cuplu îndrăgostit.

Nu există nicio îndoială că Univers T este locația perfectă pentru nunta ta prin urmare te invităm să discuți cu personalul Univers T despre organizarea nunţii tale şi cum putem crea o petrecere memorabilă pentru miri şi invitaţi deopotrivă!

Poţi contacta echipa de specialişti de la Univers T telefonic la 0735151523 – 0735151524 sau prin e-mail rezervari@universt.ro! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here