Gicu Buzdugan, omul de afaceri clujean supranumit ”Regele betoanelor” din cauza afacerilor imobiliare pe care le derulează, și-a achiziționat un FERRARI 812 GTS de 350.000 €.

Gheorghe Buzdugan, supranumit „Regele betoanelor”, grație afacerilor în acest domeniu, care l-au făcut milionar în euro, este deja un personaj cunoscut nu numai în lumea antreprenorilor, ci și în cea unde apar frecvent vedetele showbizului. Nu de puține ori și-a ”expus” bolizii prin parcările celebrelor cluburi din Mamaia și a fost reperat rapid. Iar cum hobby-ul lui pare să fie legat de caii putere, atunci nu e de mirare că surprinde la fiecare apariție.

Gheorghe Buzdugan, supranumit „Regele betoanelor”, are o adevărată colecție de mașini în garaj

”Regele betoanelor”, cucerit de Ferrari 812 GTS

Afaceristul din Cluj făcea furori cu un Bentley Bentayga, în urmă cu mai mulți ani, pe care a plătit nu mai puțin de 300.000 de euro. Și nu era totul. Se număra printre cei nouă români care şi-au comandat cel mai scump model de Bentley încă de la sfârşitul lui 2015, înainte ca acesta să fie pus oficial sub vânzare! Unde mai pui că în garajul lui, devenit cam neîncăpător, are și un Mercedes Sport, una dintre mașinile sale preferate.

Acum a dat o nouă lovitură de imagine: și-a cumpărat, zilele trecute, noul Ferrari 812 GTS! Gheorghe Buzdugan, zis ”Regele betoanelor”, a ridicat impresionanta mașină de la reprezentanță, iar acum se bucură de ea. Noua ”bijuterie” este de culoare roșie, cum altfel!, iar prețul de achiziție pleacă de la 350.000 de euro.

Gheorghe Buzdugan și-a cumpărat Ferrari de 350.000 de euro

Gheorghe Buzdugan nu are arici la buzunar

Cel care a făcut o avere serioasă din afacerile cu beton, fapt care i-a adus și supranumele de “Regele betoanelor”, a fost surprins, anul trecut, în plin sezon estival, în fața unui renumit club din Mamaia, în timp ce îi oferea un bacșiș gras unui parcagiu pentru a-și parca ”OZN-ul” de peste 300.000 de euro. Îi dădea nu mai puțin de 100 de lei pentru a-i împinge mașina câțiva metri, până la parcare.

Pe lângă pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux, afaceristul clujean este cunoscut și ca un veritabil Don Juan și asta datorită faptului că, nu de puține ori, și-a făcut apariția în cluburile de fițe la brațul mai multor domnișoare focoase. Chiar surprindea, la un moment dat, când a „lovit” cu două achiziții, mașină și iubită, arată cancan.ro.

1 COMENTARIU

  1. Cum te simți jurnalistule aka Răzvan Robu sa faci patru ani de facultate ptr a scrie așa articole importante? Ești mândru? Trimiți print screen la prieteni? Te felicita?
    Banii de la Gicu îi iei tu sau ii ia ziarul ptr reclama?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here