Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă că, începând cu luna aprilie intră în vigoare noua hotărâre de Consiliu Local cu privire la timpul de solicitare a deblocării roţilor autoturismelor parcate neregulamentar.
 
Astfel, Regia Autonomă a Domeniului Public va ridica autoturismele parcate neregulamentar dacă nu se face dovada de plată a deblocării roţilor în termen de patru ore de la blocare. În plus, pe lângă valoare amenzii contravenţionale şi a cheltuielilor de deblocare, se va achita şi o taxă de întârziere de la data blocării, până la data achitării prestaţiei.
 
Taxa pentru operaţiunea de blocare-deblocare a autovehiculelor este de 100 de lei pentru autovehicule cu masa mai mică sau egală de 3,5 tone, 150 de lei pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone, şi 20 de lei pentru fiecare 12 ore. Pentru activitatea de ridicare se percepe o taxă de 300 de lei, pentru cea de depozitare şi staţionare se vor achita 35 de lei, iar pentru cei care doresc să achite taxa pe loc, taxa va fi de 240 de lei.
 
La toate aceste sume se adaugă TVA. În cazul în care, alături de sancţiunea principală a amenzii contravenţionale se aplică mai multe măsuri complementare tarifele se vor percepe distinct, pentru fiecare măsură în parte. (S.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here