PSD și Pro România vor merge cu o propunere comună la Cotroceni. Cel puțin așa au anunțat cei doi lideri, Victor Ponta și Marcel Ciolacu. 

Citește și: Pe cine vrea PSD premier dacă trece moțiunea de cenzură: ”Dacă cunoști personajul și citești cu atenție ce zice, observi că, de fapt, prin gura lui vorbește George Maior”

Cele două formațiuni îl vor propune pentru funcția de premier pe Remus Pricopie, fost ministru al Educației în Guvernul Ponta. 

”Este rectorul SNPA, un pro-european și pro-american convins. A fost ministru al Educației în guvernul Ponta și a fost un ministru foarte bun”, a spus Marcel Ciolacu. Acesta a adăugat că este nominalizarea lui Pricopie reprezintă un prim pas spre o alianță electorală cu Pro România.

Cei doi au anunțat că vor merge cu propunerea de premier însoțită de o listă de semnături care să ateste existența unei majorități guvernamentale. Cele două formațiuni, reprezentând un PSD reunit, sunt pregătite astfel pentru preluarea guvernării. 

Cine este Remus Pricopie

Remus Pricopie este Rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), București (martie – decembrie 2012; decembrie 2014 – prezent) și profesor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

În perioada decembrie 2005 – noiembrie 2007 și decembrie 2008 – martie 2014 a deținut funcția de decan al Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA.

Are o vastă experiență ca profesor și manager în domeniul educație.

Remus Pricopie a fost responsabil cu elaborarea, implementarea și evaluarea Strategiei de cercetare a României și, de asemenea, a contribuit la elaborarea și implementarea politicilor de cercetare ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here