Grupul RENEW din Parlamentul European, din care face parte şi partidul Momentum din Ungaria, vrea să implementeze „Planul Soros”, a declarat purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar al FIDESZ din legislativul ungar la o conferinţă de presă susţinută luni la Budapesta, transmite agenția maghiară de știri MTI, citat de flux24.ro.

Grupul RENEW este condus de Dacian Cioloș.

Grupul liberal din Parlamentul European – din care face parte şi partidul Momentum – a publicat propriul său pachet de măsuri privind migraţia, din care multe puncte sunt „foarte cunoscute din Planul Soros„, a afirmat János Halász, menţionând că europarlamentarul formaţiunii Momentum, Katalin Cseh, este vicepreşedinte al noului grup liberal din Parlamentul European, Renew Europe.

Referitor la propunerea liberalilor, János Halász a arătat: „Scopul liberalilor este ca Europa să devină un continent de imigranţi şi o societate deschisă, precum şi să se aplice cotele obligatorii privind distribuirea imigranţilor în fiecare ţară membră a UE şi să se atribuie o influenţă mai mari organizaţiilor finanţate de Soros în domeniul gestionării migraţiei. De asemenea, liberalii vor să acorde cetăţenie imigranţilor, care ar beneficia implicit de drept de vot, iar astfel, într-un timp scurt, întreaga cultură a Europei s-ar transforma. Liberalii mai vor să accelereze procesul de colonizare cu imigranţi şi de reîntregire a familiilor şi să diminueze competenţele statelor naţionale pe parcursul procesării cererilor depuse de imigranţi„.

Potrivit purtătorului de cuvânt al FIDESZ, „intenţia liberarilor este de a pregăti ţările membre ale UE pentru primirea imigranţilor şi pentru gestionarea situaţiei acestora, şi nu pentru stoparea acestui fenomen. Ei consideră că migraţia este un lucru fundamental bun şi o oportunitate”. „Am auzit aceste propuneri în repetate rânduri din partea reţelei Soros şi de la partidele pro-migraţie, iar acum liberalii vor încerca din nou, sub forma unui plan de măsuri gata pregătit, să le implementeze din interiorul noului Parlament European”, a mai spus János Halász. El a adăugat că acest plan este periculos pentru întreaga Europă, deci inclusiv pentru Ungaria. „Nu există nicio îndoială„, a susţinut János Halász, că partidele ungare din opoziţie, printre care şi Momentum, se vor alinia acestei propuneri pro-migraţie, „împotriva voinţei cetăţenilor Ungariei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here