Primarul Emil Boc a transmis, pe pagina sa de Facebook, că a primit vizita delegației din cadrul programului „Open World”, program finanțat integral de către Congresul S.U.A.

„Am primit astăzi, în Sala de sticlă a primăriei, vizita delegației din cadrul programului „Open World”, program finanțat integral de către Congresul S.U.A. Misiunea acestei delegații se bazează pe schimburile de experiență cu lideri emergenți din zona Eurasia care vor să cunoască valorile democratice, principiile economiei de piață și cultura americană.

Cu această ocazie, am prezentat delegației profilul strategic și avantajele competitive ale Clujului, respectiv ecosistemul local de inovare construit prin buna colaborare dintre toți actorii sociali implicați în procesul de dezvoltare a orașului și resursa umană bine pregătită. De asemenea, le-am transmis oaspeților noștri că Municipiul Cluj-Napoca este deschis pentru colaborare atât în proiecte de dezvoltare, cât și în domeniul educației, sportului, culturii sau artelor.”, a transmis Emil Boc.

Delegația a fost compusă din:

– doamna Jane Sargus, director la Biroul Congresului pentru Leadership Internațional

– doamna Maura Shelden, director adjunct la Biroul Congresului pentru Leadership Internațional

– doamna Eliza Chirila-Pop, director de țară, Consiliile Americane din România

– domnul Andrei Vitiuc, coordonator program „Open World” România, București

Citește și: Liviu Man, despre injustiția justiției de la Cluj: Statul paralel nu a dispărut și nici nu va dispărea curând

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here