Un nou caz de fals medic, de data asta într-un spital public. Ziarul „Libertatea”, cel care a făcut public și cazul italianului,prezintă cazul unei femei acuzată că a falsificat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov.

Spre deosebire de italianul Matteo Politi, Raluca Daniela Bîrsan nu are nici măcar parafă de la DSP, scrie ziarul care prezintă și filmări cu ea în sala de operaţie. Femeia a spus că „doar am servit instrumentarul şi pensele”.

Rugată să spună ce studii medicale are, Raluca Daniela Bîrsan a spus că „am absolvit UMF în 2013” şi a pus la dispoziţie o diplomă cu numele său. Diploma se află şi în dosarul depus de ea la Spitalul Județean Ilfov. Universitatea de Medicină şi Farmacie a căutat-o după CNP pe Raluca Daniela Bîrsan, „doctorul” în vârstă de 30 de ani, în baza de date a absolvenţilor. „Nu este absolventa noastră, iar diploma arată ca un fals, după mai multe repere!”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, decanul Facultăţii de Medicină de la UMF Carol Davila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here