Doi poliţişti locali din Cluj-Napoca, femeie şi bărbat, s-au chinuit minute în şir să îi pună cătuşele unui individ pe care l-au reţinut.

Incidentul s-a petrecut în zona Gării Cluj. Un trecător a filmat întâmplarea care este, pe alocuri, hazlie. La un moment dat agenta îl loveşte cu pulanul peste fund pe suspect.

Se observă, din filmare, că cei doi poliţişti nu stăpânesc situaţia şi nu au fost pregătiţi pentru astfel de momente.

Reprezentanţi ai Primăriei Cluj-Napoca au declarat, pentru Adevărul, că cel reţinut este un bărbat fără adăpost. Acesta i-ar fi înjurat şi agresat pe poliţişti.

Video aici


1 COMENTARIU

  1. il cunosc pe politistul gras si roscat a venit la o interventie o data zona GARII ptr o parcare si a venit nervos cu amenintari ca aresteaza ca etc… dupa cateva discutii cu el mi-a lasat impresia ca locul lui nu e in Politie e undeva pe strada ca interlop sau orice altceva … un limbaj de interlop ameninta fara a proceda conform procedurilor politiei si mai mult a spus ca a fost deranjat sa vina la intervetie ca putea sta pe Facebook ca el e smecherul in zona ca el aresteaza …etc …am ramas perplex nu am mai vazut asa politist .. adica tu esti intr-o functie a statului esti angajat nu esti smecherul zonei ..etc.. arestezi cand vrei fara motiv ca sa demonstrezi la cineva ca esti tare… cu haina statului in spate …. asta grasul asta roscat cred ca se uita la filme cu mafioti politisti altfel nu pot sa-l inteleg !! si se vede clar ca nu e capabil sa alerge 50 m ca avorteaza !! si nici sa faca o arestare la un om de 60 kg ..vai de capul lui astia ne apara de infractori … inafara de sala de mese ce antrenament fizic faceti domnule politist .. ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here